کسب درآمد از بازی; آموزش کسب درآمد از بازی در ایران

vipac market 0 دیدگاه 2024-01-25

کسب درآمد از بازی 

کسب درآمد از بازی و گیمینگ، جمله ای است که در سال های اخیر بسیار به گوش میخورد. با اینکه تقریبا تمامی گیمر ها از حقیقت چنین موضوعی خبر دارند، اما شاید از جزییات آن مطلع نباشند و یا در روش های آن شک داشته باشند. اما آیا واقعا چنین اقدامی ممکن است؟ چطور میتوان با بازی کردن پول در آورد؟ آیا درآمد دلاری از بازی های کامپیوتری ممکن است؟

اگر از گیمرهای قدیمی باشید که از زمان کودکی به بازی می پرداختید، شاید شما نیز به خاطر داشته باشید که چطور پدر مادر ها و اطرافیان شما را به خاطر بازی کردن با کنسول و کامپیوتر سرزنش می کردند. این کار در نگاه اطرافیان شما اتلاف وقت، و خرید بازی ها و کنسول پول هدر دادن به شمار می رفت. البته در گذشته شاید چنین موضوعی حقیقت داشت، اما امروزه دیگر چنین نیست.

در دنیای تکنولوژی و فناوری اطلاعات، به لطف شبکه های اجتماعی، پلتفرم های ویدیویی و محتوایی و همچنین تکنولوژی های کلاود، گیمر هایی در دنیا وجود دارند، که حتی میلیونر می شوند. روش های متعددی وجود دارد که شما نیز میتوانید از طریق آن به کسب درآمد از بازی و گیمینگ بپردازید، اما به خاطر داشته باشید، که این روش نیز مانند هر کار دیگری در زندگی نیاز به تلاش و پشتکار دارد.

در هر صورت، قبل از اینکه شروع کنید نیاز است مطلع باشید که از چه مسیر هایی می توانید تفریح و وقت گذرانی خود را به یک منبع درآمد تبدیل کنید.

کسب درآمد از بازی های کامپیوتری

فروش اکانت بازی 

گیمر های حرفه ای و اشخاصی که زمان زیادی را صرف اجرای بازی ها می کنند، به اکانت های بازی های مختلفی دسترسی دارند که صدها یا حتی هزاران ساعت برای آن وقت صرف شده است. در همین ابتدای کار به شما میگوییم که این اکانت ها، یک روش کسب درآمد از بازی و گیمینگ هستند.

در دنیا افراد بسیاری هستند که وقت و حوصله صرف زمان برای پیشرفت در یک بازی را ندارند. مثلا صد ها ساعت وقت خود را برای بازی Call of Duty Warzone صرف کنند تا اکانت خود را ارتقا دهند، یا به اصطلاح لول آپ (Level Up) کنند. در بازی های این چنینی بالا رفتن Level اکانت به معنی دسترسی به آیتم های جدید، قابلیت های جدید و جوایز دیگر است. برخی علاقه دارند به این آیتم ها دسترسی داشته باشند، بدون اینکه صدها ساعت برای آن وقت صرف کنند. این افراد حاضرند هزینه های زیادی را برای خرید اکانت بپردازند.

در بسیاری از فروشگاه های بازی های کامپیوتری و پلتفرم های مخصوص فروش اکانت، آگهی های متعددی از بازی های کامپیوتری پیدا می کنید. به طور مثال یک آگهی اکانت بازی Rainbow Six Siege را مشاهده می کنید که 5 بتل پس کامل شده، 200 آیتم، 30 اپراتور و غیره دارد و قیمت آن صدها دلار یا میلیون ها تومان است. این نوع اکانت توسط بازیکنانی مثل شما به فروش گذاشته اند. اگر شما نیز یک گیمر حرفه ای و یا پر حوصله هستید، میتوانید با ساخت اکانت بازی ها، چه رایگان و چه غیر رایگان، به اجرای بازی بپردازید. در بازی پیشرفت کنید و پس از بالا بردن لول اکانت و باز کردن آیتم های متعدد، اکانت خود را به فروش بگذارید.

علاوه بر ایجاد اکانت جدید برای کسب درآمد، گاهی موقعیت پیش می آید که شما قصد ترک یک بازی را دارید تا عنوانی جدید را شروع کنید. دراین موقعیت نیز، می توانید با به فروش گذاشتم اکانت خود، در قبال هزینه و وقتی که برای اکانت خود صرف کرده اید، پول قابل توجهی دریافت کنید.

پول درآوردن از بازی های کامپیوتری

چطور اکانت بازی خود را بفروشیم؟

برای فروش اکانت روش های مختلفی وجود دارد. در برخی سایت ها و شبکه های اجتماعی می توانید اکانت خود را آگهی کنید. اما این روش ها معمولا با دردسر های زیادی همراه هستند. ممکن است با افراد سودجو روبرو شوید و یا اصلا اگهی اکانت شما دیده نشود. روش بهتری که می توانید برای فروش اکانت و کسب درآمد از بازی و گیمینگ به سمت آن بروید، فروش اکانت بازی از طریق فروشگاه های معتبر در کشور است.

در فروشگاه ما نیز شرایطی ایجاد شده است تا گیمر ها بتوانند با مراجعه به بخش ثبت آگهی، اکانت بازی خود را با قیمتی خوب به فروش برسانند. همکاران ما در پشتیبانی، در تمامی مراحل فروش شما را راهنمایی کرده و از تحویل صحیح اکانت و سپس واریز به موقع مبلغ آن به حساب شما، اطمینان حاصل خواهند کرد. با توجه به بازدید بالای فروشگاه و سابقه آن، بازدید از اکانت شما بسیار بیشتر خواهد بود و جلب اعتماد مشتری و فروشنده نیز راحت تر خواهد شد.

فروش اکانت بازی های متعددی از این طریق قابل امکان پذیر است، مثل فروش اکانت کالاف دیوتی وارزون، فروش اکانت رینبو سیکس سیج، فروش اکانت جی تی ای آنلاین، فروش اکانت فورتنایت و بسیاری از بازی های آنلاین دیگر. برای اطلاع از نحوه و شرایط فروش اکانت بازی خود، به بخش ثبت آگهی در فروشگاه ما مراجعه نمایید.

فروش اکانت بازی

فروش آیتم های بازی

فروش آیتم های درون بازی، یکی از روش های کسب درآمد از بازی و گیمینگ است. منظور از آیتم، بسته به نوع بازی متفاوت است. به طور مثال بازی Counter Strike Global Offensive را در نظر بگیرید که به تازگی نسخه دوم آن عرضه شده است. در این بازی اسکین های سلاح و ابزار مختلفی وجود دارد که ظاهر اسلحه و یا چاقوی بازیکن را عوض می کند. این بازی توسط مارکت استیم (Steam Marketplace) پشتیبانی می شود.

مارکت استیم بخش معاملات بین بازیکنی در این پلتفرم است. گیمر ها می توانند از طریق مارکت، اسکین های خود را به فروش برسانند. قیمت این اسکین ها می تواند از چندین سنت تا چند هزار دلار متغیر باشد. بازی رینبو سیکس نیز به زودی فروشگاهی برای اسکین ها به راه خواهد انداخت که چهره معاملات ایتم در این بازی را دگرگون خواهد کرد.

یک مثال دیگر اسکین هیرو ها در بازی DOTA 2 است. برخی اسکین های موجود در این بازی حتی به قیمت چندین هزار دلار نیز به فروش رفته اند. بخش Marketplace فروشگاه استیم، خود یک منبع درآمد برای بسیاری از گیمر ها بوده است. در شرایط خاص نیز، حداقل میتواند هزینه خرید بازی ها برای شما کاهش داده و یا به طور کل حذف کند. یعنی بازی های خود را به صورت مجانی و با معامله از طریق مارکت تهیه کنید.

یکی از خدماتی که در فروشگاه های بازی های کامپیوتری خواهید یافت، خدمات فروش آیتم های بازی است. درست است که خودتان میتوانید اسکین های ویژه و کمیاب خود را در مارکت های مخصوص به فروش برسانید. اما فروشگاه های واسط مثل فروشگاه ما، می توانند از دردسر معاملات شما بکاهند و با توجه به تجربه خود، امنیت معامله شما را تضمین کنند.

فروش آیتم و اسکین بازی

استریم کردن بازی ها

استریم یکی از پردرآمدترین روش های کسب درآمد از بازی و گیمینگ است. اگر یک گیمر باشید، بدون شک با استریمر ها نیز آشنایی دارید. در شبکه های یوتیوب، توییچ و یا حتی آپارات که در داخل کشور فعالیت دارد، استریمر های مختلفی وجود دارد که تمام زندگی خود را با درآمد از استریم می چرخانند.

اگر با این اصطلاحات آشناییت ندارید، توضیح آن بسیار ساده است. استریم به معنی ارسال فایل های صوتی و تصویری بر بستر آنلاین است. اگر شما در حین بازی، از طریق اینترنت، نرم افزار و ابزار های مربوطه، بازی خود را به صورت آنلاین در یکی از پلتفرم های ویدیویی پخش کنید تا دیگران بازی شما را تماشا کنند، شما یک استریمر محسوب می شوید.

این روش اخیرا محبوبیت بسیاری پیدا کرده است و گاهی می توان گفت که بازار آن اشباع شده است. زیرا برخی با نگاه به استریمر های حرفه ای مثل Asmongold که چندین هزار دلار در ماه درآمد دارد، تصور می کنند که فقط با بازی کردن به سرعت می توانند پولدار شوند. اما استریمر بودن یک شغل زمان بر است که نیاز به خلاقیت، حوصله و پشتکار دارد. با این حال هر گیمری، حتی در ایران با محدودیت هایی که به اینترنت کشور اعمال شده است، میتواند یک استریمر یا حداقل تولید کننده محتوای گیمینگ باشند.

درآمد دلاری از بازی ها

کسب درآمد از استریمینگ به چه شکل است؟

درآمدزایی از طریق استریم به چند روش انجام می شود. روش اول که محبوب ترین روش است، از طریق Donation یا  کمک مالی است. زمان که وارد یک پلتفرم استریم می شوید و سپس استریم یک گیمر را تماشا می کنید، متوجه میشوید که شخص اطلاعات پرداخت بانکی خود را نیز به کاربران ارائه داده است. افراد می توانند به طور دلخواه، بر اساس علاقه، میزان رضایت از محتوا و دیگر فاکتور ها نسبت به پرداخت مبلغی به استریمر اقدام کنند. اگر به زبان انگلیسی و برای مخاطبان به صورت بین المللی استریم کنید، این کمک ها به صورت درآمد دلاری خواهد بود.

بسیاری از شبکه های استریم نیز مانند یوتیوب و توییچ، بر اساس میزان بازدید و تماشاگران، تبلیغاتی که در حین استریم پخش می شود و دیگر فاکتور ها، به استریمر ها هزینه ای پرداخت می کند. پس اگر بتوانید در شبکه های بین المللی به فعالیت بپردازید، می توانید کسب درآمد از بازی و گیمینگ به دلار داشته باشید.

برخی از پلتفرم های محبوب استریمینگ بازی:

  • Twitch
  • Youtube Gaming
  • Steam
  • آپارات

شبکه های استریم جدیدی نیز همه روزه در حال ایجاد شدن و توسعه هستند که برخی به سرعت رشد کرده و توجه همه را به خود جلب می کنند. فعال بودن در پلتفرم هایی که ترند هستند و مورد توجه عموم قرار گرفته اند، کلید پیشرفت سریع در این زمینه است.

برای شروع استریمینگ، ابتدا پلتفرم های مورد نظر خود را بررسی کنید. سپس با تحقیقاتی عمیق و در نظر گرفتن همه جوانب، پروسه آن را شروع کنید. چنین توضیحاتی از حوصله این مقاله خارج است چرا که مبحث بسیار گسترده ایی است. علاوه بر این روش هر پلتفرم ممکن است متفاوت باشد و نیاز به مطالعه یا تحقیق دارد.

روش درآمدزایی از بازی های کامپیوتری

تولید محتوای ویدیویی از بازی ها

کسب درآمد از بازی و گیمینگ از طریق تولید محتوای ویدیویی نیز بسیار پردرآمد و جذاب است. البته استریم بازی ها نیز خود نوعی تولید محتوا محسوب می شود، اما در اینجا منظور محتوایی است که شما از پیش ضبط می کنید و بر روی یکی از پلتفرم های ویدیویی ارائه می دهید.

زمانی که وارد یک پلتفرم ویدیویی مثل یوتیوب می شوید و نام یک بازی را جستجو می کنید. هزاران ویدیو از آن بازی برای شما نمایش داده می شود. این ویدیو ها، همه و همه توسط گیمر ها بر روی این پلتفرم آپلود شده اند و این افراد محتوا را تولید کرده اند. شما نیز میتوانید یکی از این افراد باشید.

این محتوا میتواند شامل موارد زیر باشد:

  • گیم پلی بازی ها
  • نقد و بررسی
  • ترفند ها و نکات کاربردی بازی
  • محتوای کمدی از بازی مثل باگ ها و اتفاقات عجیب
  • بررسی و ارائه نظر در مورد تریلر بازی ها و محتوای جدید معرفی شده
  • شرح داستان، معرفی شخصیت ها و بررسی داستان بازی
  • اشتراک گذاری نکات مخفی و رمز و راز های بازی
  • آموزش قدم به قدم مراحل و یا رد کردن بخش های سخت بازی

روش های دیگری نیز وجود دارد که تولید کنندگان محتوا می توانند از طریق آن درآمدزایی کنند. با توجه به اینکه شروع تولید محتوا و استریم از این طریق بسیار کم هزینه است و برای بسیاری امکان پذیر است، ممکن است رقابت سختی پیش رو داشته باشید، پس خلاقیت و یافتن روش های جدید برای تولید محتوا می تواند کلید موفقیت شما باشد.

کسب درآمد با گیم

کسب درآمد از تولید محتوای ویدیویی بازی ها به چه شکل است؟

کسب درآمد از تولید محتوای ویدیویی درباره بازی های کامپیوتری نیز مانند استریمینگ، از طریق کمک های مالی (Donation) امکان پذیر است. از طرفی پلتفرم های ویدیویی نیز بسته به میزان بازدید، سابسکرایب (دنبال کنندگان) و واچ تایم (مجموع ساعاتی که ویدیو های شما تماشا شده است) به شما هزینه ای پرداخت خواهند کرد. به طور مثال شبکه گوگل در صورتی که 1000 دنبال کننده داشته باشید و مجموع واچ تایم شما به 4000 هزار ساعت برسد به شما هزینه پرداخت خواهد کرد. شبکه داخلی آپارات نیز در صورت داشتن 200 دنبال کننده و 3000 ساعت واچ تایم، برای شما درآمد خواهد داشت.

تولید محتوا از این روش برای پول درآوردن از بازی ها، فقط محدود به ویدیوهای طولانی و مفصل نمی شود. برخی افراد از طریق ویدیوهای کوتاه مثل Reels در اینستاگرام و Shorts در یوتیوب اقدام به تولید محتوا و در نهایت کسب درآمد می کنند.

شرایط هر پلتفرم، روش تولید محتوا و قوانین آن بسته به نوع پلتفرم متفاوت است. برای اطلاع از این موضوع باید تحقیقات کاملی داشته باشید. برای تولید محتوا از این روش، نیاز به ابزار، نرم افزار ها و کمی اطلاعات درباره ویرایش ویدیو ها دارید که در فضای مجازی صدها ساعت ویدیو و هزاران صفحه متن درباره آن یافت خواهد شد. شروع استریم و تولید محتوای ویدیوی این روز ها بسیار آسان تر شده است.

درآمد با استریم بازی ها

تولید محتوای متنی

کسب درآمد از بازی و گیمینگ از طریق تولید محتوای متنی، کمی تخصصی تر از روش های قبلی است. در این روش شما علاوه بر اطلاع از بازی ها، باید به نگارش و تایپ و گاهی مترجمی نیز مسلط باشید. در فضای اینترنت، فروشگاه ها، وب سایت های گیمینگ و پلتفرم های متعددی وجود دارند که در آن افراد به دنبال نویسندگان فعال در زمینه تولید محتوای متنی هستند.

یک نقد و بررسی، یک مقاله آموزشی، ترجمه اخبار، زیر نویس برای تریلر های بازی و بازی ها، فارسی سازی گیم ها، حتی همین مطلب که شما در حال حاضر آن را مطالعه می کنید، نمونه ای از یک تولید محتوای متنی است. کسب درآمد از این روش می تواند به صورت فریلنسری و یا استخدامی باشد. داشتن درآمد از بازی های کامپیوتری از روش های فریلنسری ممکن است مدتی طول بکشد تا مبلغ قابل توجهی به شما ارائه دهد، اما با گذشت زمان این مبلغ رشد می کند. هرچه کار شما گسترده تر و حرفه ای تر می شود، درآمد شما نیز بیشتر می شود.

کسب درآمد از کوچینگ و مسابقات بازی های کامپیوتری

کسب درآمد از بازی و گیمینگ، روش های دیگری نیز دارد که کمتر بین افراد شناخته شده اند. مثل درآمد از طریق شرکت در مسابقات بازی های کامپیوتری و یا مربی گری.

مربی گری یا Coaching، یکی از روش هایی است که گیمر ها از طریق آن درآمد زایی می کنند. در این روش شما یک گیمر دیگر را در بازی همراهی می کنید و به صورت حضوری یا از طریق تماس صوتی و تصویری، شخص را در بازی آموزش می دهید. این روش مستلزم این است که شما در یک بازی حرفه ای باشید و بتوانید آن را اثبات کنید. افراد پول خوبی برای یک مربی گیمینگ حرفه ای پرداخت می کنند. دلیل آن به روش بعدی کسب درآمد ارتباط مستقیم دارد.

مسابقات گیمینگ و تورنمنت ها، یکی از روش های کسب درآمد از بازی است. در داخل و خارج کشور هر ساله مسابقات گیمینگ متعددی برگزار می شود که جوایز آن می تواند گاهی سرسام آور باشد. به طور مثال مبلغ کل جوایز تورنمنت بین المللی بازی Dota 2 در سال 2022 بیش از 18 میلیون دلار بود. برخی گیمر ها برای بهتر شدن در این مسابقات، اقدام به استخدام مربی می کنند که به آن اشاره شد. همچنین، برنده شدن در این مسابقات، علاوه بر داشتن جوایز بسیار ارزشمند، شما را به یک مربی معتبر نیز تبدیل می کند.

کسب درآمد از تولید محتوای ویدیویی بازی ها

بازی سازی، روشی سخت اما جذاب

اگر یک گیمر هستید و علاقه به ساخت بازی دارید، تولید بازی می تواند یک روش کسب درآمد از بازی و گیمینگ باشد. صنعت بازی سازی حتی در داخل کشور نیز در حال رشد است. البته زمانی که صحبت از ساخت بازی می شود، افراد فکر می کنند که فقط با کد نویسی و یا برنامه نویس بودن می توان بازی تولید کرد. و یا حتما نیاز است تا کشور را ترک کنند تا بتوانند به بازی سازی بپردازند، اما اینطور نیست.

با اینکه برنامه نویسی یکی از بخش های بسیار مهم ساخت بازی است، اما توسعه یک گیم کار بسیار گسترده ای است که انجام آن به صورت انفرادی بسیار دشوار و زمان گیر است. به همین دلیل بازی ها معمولا به صورت تیمی توسعه داده می شوند. در این تیم افراد وظایف مختلف بر عهده دارند. کد نویس، کانسپت آرتیست، مدلساز، انیماتور، صداگذار، آهنگساز و بسیاری از وظایف دیگر. با تخصص و یا آشنایی با یکی از این موارد، شما نیز میتوانید وارد صنعت بازی سازی شده و از طریق گیم ها به کسب درآمد بپردازید.

برخی تیم های بازی سازی نیز شرایطی را فراهم می کنند تا اعضای تیم به صورت ریموت و بدون حضور در محل به کار خود بپردازند. برخی تیم ها نیز اس فریلنسر ها برای پروژه های بازی سازی خود استفاده می کنند که خود می تواند منبع درآمد برای علاقه مندان باشد.

چگونه با بازی کردن کسب درآمد کنیم

روش های متعدد با یک نقطه مشترک

روش هایی کسب درآمد از بازی و گیمینگ که به آنها اشاره شد، جزو برترین و مطرح ترین روش ها هستند، اما روش های دیگری نیز وجود دارد که انواع جدید آن ها هر روز به گوشمان می خورد. نکته ای که باید به یاد داشته باشید، این است که درآمد زایی از تمامی روش های اشاره شده، یک نقطه مشترک دارند و آن نیاز به پشتکار و شکیبایی است.

چه شما در حال لول آپ کردن یک اکانت برای فروش آن، آنلاک کردن یک اسکین برای فروختن در مارکت و یا تولید محتوا برای بازدید باشید، از همان ابتدای راه درآمد قابل توجهی نخواهید داشت. حتی ممکن است این درآمد در حد صفر باشد. برخی از معروفترین و در عین حال پولدارترین افرادی که از بازی کردن پول درآورده اند، سال ها تلاش کرده اند و به درآمدی سرسام آور رسیده اند. ولی این افراد و روش هایی که در این مقاله به آنها اشاره شد، مدرکی هستند دال بر اینکه کسب درآمد دلاری از بازی های کامپیوتری و پول درآوردن از گیمینگ امکان پذیر است.

حال که با برخی از این روش ها آشنا شدید، پیشنهاد میکنیم درباره روش کسب درآمد از بازی مورد نظر خود، بیشتر تحقیق کنید، تا با آگاهی کامل در این مسیر قدم بردارید.

کسب درآمد دلاری از بازی های کامپیوتری

سوالات متداول

  • کدام روش کسب درآمد از بازی های کامپیوتری آسان و کم دردسر است؟

فروش اکانت بازی ها و آیتم بازی ها از طریق فروشگاه های معتبر، ساده ترین روش است. زیرا در این روش فقط با بازی کردن می توانید به درآمدزایی برسید.

  • آیا کسب درآمد دلاری از طریق بازی های کامپیوتری ممکن است؟

بله، هر یک از روش های اشاره شده در این مقاله می تواند شما را به کسب درآمد دلاری برساند، اگر زمان و حوصله کافی برای رسیدن به آن داشته باشید.

  • برای کسب درآمد از بازی های کامپیوتری باید حرفه ای باشم و خوب بازی کنم؟

پاسخ این سوال بسته به روش مورد نظر شما دارد. برای شرکت در مسابقات گیمینگ، بله باید تمرین کنید و سطح بالا برسید. اما برای فروش اکانت و آیتم بازی ها، حرفه ای بودن فقط پروسه پیشرفت و درآمد زایی شما را کمی سریع تر می کند و به آن نیاز مبرم نیست.

 

 

 

دیدگاه بگذارید